Edelsmeden


sieraden.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Edelsmeden
AstroVerde
Op mijn website is een overzicht te zien mijn werk: sieraden voor mens en woning. Dit zijn zowel hanger, broches als sierbeelden en wandsieraden. De materialen die ik gebruik zijn zilver, koper, messing en alpaca. In veel sieraden zijn edelstenen verwerkt. Ik heb ieder sieraad zelf ontworpen en ieder sieraad gemaakt vanuit beelden die in mij opkomen. Ieder sieraad is hiermee en heel bijzonder stukje werk.
http://www.astroverde.com/

Atelier Elcerlyck
Atelier Elcerlyck
http://www.elcerlyck.nl/

Atelier Jaasma
Gouden sieraden en trouwringen ontwerpen of horloges in bestaande collecties of vervaardigd door de goudsmid cq. edelsmid.
http://www.goudsmidatelier.nl/

Hexagon
Hexagon
http://www.goudsmid-hexagon.nl/

Jessica Veldhuizen
Jessica veldhuizen maakt, naast haar eigen ontworpen sieraad collectie, ook sieraden naar uw ontwerp en handgemaakte sieraden in goud en zilver met stenen en natuurlijke materialen. u kunt uw sieraad zelf ontwerpen. jessica maakt een sieraad in opdracht. naar uw eigen idee.
http://www.sieraad-design.nl/

John Jansen
Meester in edelsmeedkunst, design en vormgeving! als u op zoek bent naar een eigentijds sieraad of horloge dan bent u bij ons aan het goede adres. niet alleen kunt u kiezen uit een ruime collectie aan design sieraden, u kunt ook uw eigen sieraad (laten) ontwerpen en zo in bezit komen van een uniek sieraad. wij bieden sieraden en juwelen in zilver, goud en platina, staal, titanium en palladium.
http://www.johnjansen.nl/

Nobčljo Sieraden
De collectie van Nobčljo Sieraden bestaat uit handgemaakte, Dutch Design sieraden in een oplage van maximaal 5 stuks. De sieraden worden vervaardigd in eigen atelier. Ze zijn gemaakt van eerste gehalte zilver, met soms een toevoeging van geel goud. Alles uit de collectie kan aan uw wensen aangepast worden. Wilt u bijvoorbeeld liever een andere steen in een gekozen sieraad of wilt u een sieraad liever van een ander metaal laten maken? Maak uw wensen kenbaar aan ons via het contactformulier! Op onze site vindt u een uitgebreide collectie ringen, armbanden, oorbellen, colliers, hangers en sets. Ook treft u er achtergrondinformatie aan over gebruikte technieken en edelstenen.
http://www.nobeljosieraden.nl/

Sipkes
Sipkes
http://www.sipkesedelsmeden.nl/

Ton Van Den Hout
Edelsmid, edelsmeden, goud, zilver, gouden, zilveren, sieraad, sieraden, goudsmid, goudsmeden, atelier, juwelier, ring, trouwen, verloven, trouwringen, horloge, armband, logo, roermond, limburg, relatiegeschenk, relatiegeschenken, ontwerp, design, handgesmeed, sieradenontwerp, zilversmid, zilversmeden, goudsmederij, edelsmederij, smederij, edelmetaal, van den hout, ton van den hout
http://www.tonvandenhout.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid